Hotelovernachting Parijs zoeken

Vakantie
full-icon

Hotelovernachting Parijs zoeken

Parijs   -   Dinsdag 24 maart 2015  

Parijs - stad der liefde - ligt op zo'n 300 kilometer van Brussel en jaarlijks bezoeken duizenden Belgen dan ook de stad. Niet enkel en alleen omdat de stad vlakbij ligt en gemakkelijk bereikbaar is met de wagen of per trein zorgt voor die interesse. De uitstraling en de geschiedenis van Parijs is de voornaamste reden. Tientallen bezienswaardigheden kan men ontdekken in Parijs centrum. Denken we bijvoorbeeld maar aan de Eiffeltoren. Het statussymbool van de stad. In dit artikel bespreken we hoe u het best een hotel boekt in Parijs.

Hotels

Aan hotels geen gebrek in de stad. Net zoals in andere toeristische steden is er een groot aanbod en voor ieder budget wel iets te vinden. Van goedkoop tot extravagant duur. Interessant is om vooraf een budget te bepalen en dan pas kan het zoeken beginnen. Probeer een hotel in het centrum van de stad te vinden, of – indien niet mogelijk – vlakbij een metrohalte. Deze metro brengt je immers goedkoop en efficiënt tot alle bezienswaardigheden.

Appartementen

Een weekendje hoeft uiteraard niet altijd samen te hangen met een hotel. Er kan ook worden geopteerd voor een appartement in Parijs. Het aanbod is ook hier best groot en een appartement biedt bepaalde voordelen. Zo is er bijvoorbeeld vaak een keukentje aanwezig en dus is het niet nodig om iedere avond uit eten te gaan. In het kader van een romantische citytrip is het dan een aanrader om even voor de geliefde te koken. Een kaarslichtje mag dan zeker niet ontbreken.

Overnachten in Parijs is niet moeilijk. Er zijn voldoende mogelijkheden. We raden je aan om per direct een weekendje te boeken. Het gezegde luidt dat iedereen minstens één maal in zijn leven moet afzakken naar de stad van de lichtjes. Begin alvast met plannen op http://citytripjeparijs.be/ - aldaar is het mogelijk om meer informatie door te nemen omtrent de logeermogelijkheden en de bezienswaardigheden.


Nieuwste artikelen
Hotelovernachting Parijs zoeken

Dinsdag 24 maart 2015